PPF-RDNT 2-3 hét 12 hó

Partner Plus Four

Két szintű, négy üzenetes alap kommunikációs eszköz, LED visszajelzéssel, mindazoknak, akiknek szükségük van vizuális és auditív támogatásra. Segítségével összesen nyolc üzenet rögzíthetünk, üzenetenként legfeljebb 6 másodperc hosszúsággal. A karcsú fogantyúval kialakított,…
146 990 Ft
(115 740 Ft + 27% ÁFA) [411.71EUR] / db
Hűségpont: 1469 pont

Két szintű, négy üzenetes alap kommunikációs eszköz, LED visszajelzéssel, mindazoknak, akiknek szükségük van vizuális és auditív támogatásra. Segítségével összesen nyolc üzenet rögzíthetünk, üzenetenként legfeljebb 6 másodperc hosszúsággal. A karcsú fogantyúval kialakított, könnyedén hordozható eszköz vonzó tantermi, interaktív oktatás területén is, hiszen négy bementi/kimeneti csatlakozóval is rendelkezik (csatlakozási lehetőség kapcsolók, játékok, eszközök részére).

A már nem gyártott Base Trainer helyettesítő terméke.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek