2-3 nap

PECS Kártya Készítő

Egy könnyen használható rácsos program, ami leegyszerűsíti a képnyomtatást. A program egy használatra kész ráccsal nyílik meg a sztenderd 4.5 cm-es képekhez. A dupla kattintás az egérrel beilleszti a kiválasztott képet. Nem is lehetne egyszerűbb! A Kártya Készítővel megváltoztathatod…
9 606 Ft
(7 564 Ft + 27% ÁFA) [26.89EUR] / db
Hűségpont: 96 pont

Egy könnyen használható rácsos program, ami leegyszerűsíti a képnyomtatást. A program egy használatra kész ráccsal nyílik meg a sztenderd 4.5 cm-es képekhez. A dupla kattintás az egérrel beilleszti a kiválasztott képet. Nem is lehetne egyszerűbb! A Kártya Készítővel megváltoztathatod a szimbólumok méretét, választhatsz különböző szegélyeket, és hozzáadhatsz leírást vagy megváltoztathatod azt könnyedén (az általad preferált vagy másik nyelvű feliratot választhatsz). Még ideális a PECS-es képek, sok kép, beleértve digitális képek vagy interneten talált képek használatához. Egy nagyszerű, időtakarékos erőforrás. A Kártya Készítőt lehet használni számítógépen, amin Windows 98 vagy régebbi szoftver van. Mac-el nem kompatibilis.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek