PT-1 2-3 nap Súly: 3.2 kg

PlayTRAY játszótálca

A PlayTRAY egy ideális többfunkciós játék-, válogató- és tárolótálca az osztályteremben vagy otthoni környezetben. A mozgatható rekeszekkel ellátott rugalmas kialakításnak köszönhetően a gyermekek több órányi szórakoztató játékot és…
30 990 Ft
(24 402 Ft + 27% ÁFA) [78.29EUR] / db
Hűségpont: 309 pont

A PlayTRAY egy ideális többfunkciós játék-, válogató- és tárolótálca az osztályteremben vagy otthoni környezetben. A mozgatható rekeszekkel ellátott rugalmas kialakításnak köszönhetően a gyermekek több órányi szórakoztató játékot és tanulást élhetnek meg olyan anyagokkal, mint az érzékszervi játékok, a válogatás, valamint a homok és víz. 

A PlayTRAY egy nyitott végű játszótálca, végtelen lehetőségeket kínál a gyermekek számára a játékra, az alkotásra és a tanulásra. Tökéletes mindenféle szenzoros játékhoz, kisebb vagy nagyobb kézműves projektekhez, kézműves tevékenységekhez is és még sok máshoz! A különböző belső rekeszek könnyen mozgathatók, ami serkenti a kreatív játékot és a tanulási folyamatot. Mivel a gyerekek extra edényként is használhatják a fedelet, kétszer annyit szórakoznak, és több felületeten alkothatnak. Nagyon praktikus, hogy könnyedén egymásra rakhatóak a különböző PlayTRAY játszótálcák.

A jól záródó fedélnek köszönhetően a válogatótálca minden lehetséges oktatási anyag és játék tárolására is kiválóan alkalmas. Mind a válogatódoboz, mind a fedél minőségi és gyermekbarát anyagból készült, mindkettő alja csúszásgátlóval rendelkezik. Ennek eredményeként a gyerekek biztonságosan és tisztán játszhatnak anélkül, hogy bármi lecsúszna a felületről.

A PlayTRAY biztonságos anyagból készült, amellyel a gyerekek biztonságosan kísérletezhetnek bármilyen anyagokkal, akár ehető anyagokkal is. 

A tálca nagyon könnyen mosható - meleg szappanos vízzel vagy mosogatógépben tisztítható.

Termék jellemzői:

  • 1 x tálca (mély) csúszásmentes szilikon lábakkal
  • 6 x kivehető belső rekesz
  • 1 x fedél/tálca (sekély) szilikon tömítéssel és csúszásmentes szilikon lábakkal
  • Kiváló minőségű és élelmiszerbiztonsági ABS műanyagból készült
  • Egymásra rakható

Méretei:

Belső átmérő: 39 cm

Külső átmérő: 43 cm

Magasság: 9 cm

Súly: 3,20 kg

Figyelem! A Játszótálca a kiegészítő eszközöket (homok és egyéb játékok) NEM tartalmazza!

Szállítás

Csomagküldő csomagpont

Packeta


Csak kis csomagok (max. 2 kg) és csomagpontra szállítás esetén, előreutalás után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 270 Ft
GLS Csomagpont

GLS Csomagautomata, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. Az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető a kiválasztott csomagautómatánál. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 700 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 2 200 Ft
Barion

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

A termék súlya 3.20 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás: 0–10 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 0-10 kg csomagnál 1990 Ft alapdíj+1510,-Ft plusz költség; A plusz költséget a rendelés visszaigazolásával adjuk hozzá a rendeléshez.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás: 10–30 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 10-30 kg csomagnál 2990 Ft alapdíj+3500,-Ft plusz költség; A plusz költséget a rendelés visszaigazolásával adjuk hozzá a rendeléshez.

Szállítási díj: 2 990 Ft + 3 500 Ft Plusz költség

MPL csomagautomata


Szállítás MPL csomagautomatába, átutalás után, Magyarország területén belül. Az alapszolgáltatási díj mellett plusz költséget számolunk fel, így a szolgáltatás pontos díja: 990 Ft alapdíj+2000 Ft plusz költség.

Szállítási díj: 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek