2-3 hét 12 hó

QuickTalker FT 12

Új, könnyen használható, bárhová elvihető kommunikátor. Elég masszív a mindennapi használatra. Többszintes. Rugalmasan biztosítja a tanulási eredményeket. Az új QuickTalker FT 12 Könnyen Megnyomható gombokat tartalmaz, amelyek 70%-kal kevesebb erőt igényelnek az…
82 990 Ft
(65 346 Ft + 27% ÁFA) [232.45EUR] / db
Hűségpont: 829 pont

Új, könnyen használható, bárhová elvihető kommunikátor. Elég masszív a mindennapi használatra. Többszintes. Rugalmasan biztosítja a tanulási eredményeket.

Az új QuickTalker FT 12 Könnyen Megnyomható gombokat tartalmaz, amelyek 70%-kal kevesebb erőt igényelnek az üzenetcella aktiválásához!

Egy bárhol használható, könnyen aktiválható, tartós beszéd készülék, amely kristálytiszta hangot játszik le.

Tökéletesen használható történet elolvasásához, az osztályteremben tartott lecke során való interakcióhoz vagy családtaggal való kommunikációhoz.

A QuickTalker FT 12 a következőket tartalmazza:

  • 12 üzenet (három alapvető üzenet, amelyek változatlanok maradnak minden felvételi szinten, és kilenc egyedi üzenet, amelyek minden felvételi szinten változnak)
  • Öt felvételi szint, összesen 12 perc rekordidővel
  • Feather Touch membrán, amely 70% -kal kevesebb erőt igényel az üzenetcella aktiválásához
  • Beépített fogantyú


Műszaki adatok:
Statikus üzenet helyek száma: 3
Változó üzenet helyek száma: 9
Szintek száma: 5
Felvételi idő: 12 perc
Méretek: 29.4cm x 30cm x 4.3cm (11,6 "x 11,8" x 1,7 "szélesség x magasság x mélység)
Súlya: elemekkel együtt 1,07 kg
A működéshez szükség van 4db AA elemre.
Videó:

&feature=uploademail
Leírás: QuickTalker_Manual_A4.pdf

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek