Robotok

Robotok

Szeretnénk bemutatni a legújabb termékkategóriánkat, ami nem más, mint a Robotika. Már nagyon régóta foglalkoztatott ez a témakör minket, így most nagyon boldogak vagyunk, hogy megvalósíthattuk az elképzeléseinket.

Ezt nem csak egy teljesen új ágazatnak tervezzük, hanem össze is szeretnénk kapcsolni az AAK-SNI oldalunk céljával. Hisszük, hogy az itt megjelenő robotokban azok a gyermekek és felnőttek is a szórakozásukat lelhetik, akik sajátos nevelést igényelnek.

Az oktatási robotika - vagy a pedagógiai robotika - olyan tudományág, amelynek célja, hogy már a korai életkortól kezdve interaktív módon megismertesse a hallgatókat a robotikával és a programozással.

csecsemő és az alapfokú oktatás esetében az oktatási robotika mindent megad a diákoknak, amire szükségük van a különböző feladatok elvégzésére képes robot egyszerű felépítéséhez és programozásához. Vannak fejlettebb - és drágább - robotok is a közép- és felsőoktatáshoz. Mindenesetre a tudományterület bonyolultsága mindig a hallgatók életkorához igazodik.

A termékek megtekintéséhez kattintson a következő linkre:

http://www.roboedu.hu/

További hírek