Híreink

Koronavírus helyzet miatti tájékoztató

A koronavírus miatti helyzetben tőlünk továbbra is lehet rendelni a megszokott módon, mindaddig, amíg futárszolgálattal tudjuk küldeni a termékeket, addig vállaljuk a megrendelések folyamatos teljesítését.

tovább »

Tapintófalak

Tapintófalak

Érzékszervi stimuláció, mely különböző vizuális, taktilis és auditív tevékenységre sarkall. Célja, hogy segítse koncentrációt, kéz / szem koordinációt, színek felismerését, a vizuális észlelést és a diszkriminációt, miközben…

tovább »

Skoog 2.0

Skoog 2.0

A Skoog 2.0 egy olyan "hangszer", amelyen bárki játszhat. Egy új zenei eszköz, amely mindenki számára megnyitja a zene világát.

tovább »

Multiszenzoros környezet

Multiszenzoros környezet

A Snoezelen vagy multiszenzoros környezet (multi-sensory environment azaz MSE) terápia egy, az 1970-es években, Hollandiában, eredetileg értelmileg akadályozottak számára kifejlesztett, de ma már szélesebb körben alkalmazott eljárás.

tovább »

Boardmaker - PCS és AAC

Boardmaker - PCS és AAC

A Boardmaker oktatási szoftver egy rendkívül rugalmas és hatékony, felbecsülhetetlen értékű eszköz a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermeket nevelő szülők, tanárok, terapeuták számára. Akár egy képi ütemtervet keres, akár egy új…

tovább »