SIP001 2-3 nap 12 hó Súly: 0.096 kg

Sip Tip pohár - áramlásválasztó szeleppel

A Sip-Tip ® megkönnyíti az ivást azoknak, akiknek nehézséget okoz a szívás. A speciális szeleppel ellátott szívószálas megoldás segítségével a folyadékot fel lehet pumpálni a pohár tetejéig. Ehhez egyszerűen le kell nyomni többször a fedélen lévő szellőző lyukat az ujjával,…
7 729 Ft
(6 086 Ft + 27% ÁFA) [18.34EUR] / db
Hűségpont: 77 pont

A Sip-Tip ® megkönnyíti az ivást azoknak, akiknek nehézséget okoz a szívás. A speciális szeleppel ellátott szívószálas megoldás segítségével a folyadékot fel lehet pumpálni a pohár tetejéig. Ehhez egyszerűen le kell nyomni többször a fedélen lévő szellőző lyukat az ujjával, egészen addig, amíg a folyadék eléri a kívánt magasságot. A szelep lassítja a folyadék áramlását, ez lehetővé teszi az a folyadékmennyiség ellenőrzését. A felhasználók tapasztalatai alapján Sip-Tip használatával kevésbé fordul elő köhögés, fulladás, és az elfogyasztott folyadék mennyisége is növekszik.

Alapértelmezetten a szelepnyílás mérsékeltre van beállítva azoknak a használójuknak, akik hajlamosak túl sok folyadékot szívni a szívószállal. A szelepet az áramlás növelése érdekében le lehet vágni, ami tovább csökkenti az iváshoz szükséges erőfeszítést. Állítsa be a szükséges áramlás nagyságát úgy, hogy ollóval visszavágja a szelep kúpos szárát. A fedelek biztonságosan rátapadnak a merev, jó minőségű poharakra, hogy minimalizálják a kiömlést, és a poharak oldalán vannak jelölések a folyadékbevitel ellenőrzésére. 

A készlet tartalma: 1 pohár, 1 kifolyásgátló fedél, 1 szelep, 10 szívószál és 1 sárga Lip Blok.

A Lip Blok megakadályozza a használóját abban, hogy megharapja a szívószálat vagy túlzottan betegyék a szívószálat a szájba.

Szállítás

Átutalás, GLS (súly szerint)


Szállítás GLS futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

A termék súlya 0.10 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 330 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 500 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. Az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 300 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek