Kosár

Az Ön kosara üres.

Szenzoros fejlesztő játékok

Szenzoros, érzékszervi fejlesztő játékok:

Texturált Szenzoros Fa Hengerek

A játék fejleszti és élesíti az érzékszervi fejlődést.

Texturált Szenzoros Kockák

A játék fejleszti és élesíti az érzékszervi fejlődést, a sablonok érintés szerinti osztályozását.

Texturált Fa Puzzle

Érzékszervi stimulációs kirakós játék különböző textúrákkal és természetes fadarabokkal a hátulján.

Ideális többek között a tapintási felismerés, a térbeli elhelyezés és képzelet, a logikus érvelés, a motoros készségek és a szem-kéz koordináció fejlesztésére.

Szenzoros Geo Formák

12 részes szenzoros készlet, természetes fából. 4 geometriai formából, 4 különböző gravírozásból és 3 méretből áll. Élesíti az érzékszervi fejlődést és a különböző darabok osztályozását méretük, geometriai alakjuk és domborműveik szerint. Ideális a tapintással történő felismeréshez, az érzékszervi fejlesztéshez.

Tapintós geometriai formák és alakzatok

Szenzoros érzékelést fejlesztő készlet, mely ideális a tapintás, az alakfelismerés és a logikus érvelés fejlesztésére. Tartalmaz számokat, különböző geometriai formákat és az érzékszervi metszeteket, amelyeket útmutatóként is lehet használni a feladatok, gyakorlatok elvégzéséhez. Az attribútumok szabad elrendezése végtelen számú játékkombinációt tesz lehetővé.

Szenzoros Fa Hangkocka

Nagyszerű oktató játék! Szenzoros fakocka hangokkal.  Keresd a párját! Párosítsd össze a kockákat, és tanuld meg megkülönböztetni az 5 különböző hangot.  Fejleszti a hallást, a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt.

Memo Szenzoros Fa Puzzle

Memoriát és érzékszervi stimulációt fejlesztő fa kirakós játék. A táblára tetszés szerint, az általunk kívánt sorrendben kell elhelyezni a 9 darab gravírozott szenzoros formát. Ezután a tábla mellé helyezzük a másik 9 gravírozott szenzoros formát, amelyek ikerdarabok.

A játék célja, hogy a táblán lévő különböző figurák párját az érzékszervi stimuláció segítségével összehozzuk.

Tapintható kockák

Keresd a párját! Érzékszervi játék, amellyel megtanulhatod, hogy a kis kockák 10 különböző textúráját a táblával párosítsd. Ideális a tapintással történő felismeréshez, az érzékszervi fejlesztéshez. 

Óriás Szenzoros Fa Dominó

Óriás méretű, szenzoros dominó természetes fából! 28 darabból álló dominó készlet, 7 különböző érzékszervi stimulációt segítő gravírozással. Remek oktató játék a tapintási élmény fejlesztéséhez.

Texturált Fa Dominó

Játssz dominót a textúrákkal! Szenzoros tapintási élményt nyújtó, texturált dominó játék. Remek oktató szenzoros játék a tapintási érzékelés fejlesztéséhez. 

Szenzoros texturált formák

Ez a készlet 10 darab texturált vékony lemezből áll, amelyek ultra-puha, rugalmas szilikonból készülnek - 5 db nagy és ugyanolyan 5 db kicsi. Minden darabja különböző színű, formájú, textúrájú, mintájú. A gyerekek érzékelhetik ezeket a textúrákat és felfedezhetik különbségeiket. A kicsi és nagy formák párosítása és összekapcsolása az érzékelésen túl fejleszti a szenzoros memóriát is, valamint szórakoztató is.

Érzékszervi puzzle lapok

Szenzoros érzékelést fejlesztő puzzle lapok, melyek különböző színű és textúrájú felületekkel rendelkeznek. Tetszés szerint kirakhatóak, és szétszedhetőek, mint a puzzle darabok. Lehet őket padlóra vagy falra is tenni, így mind a kezeknek, mind a talpaknak tud különleges élményt nyújtani, kisgyermekek négykézláb is mászhatnak rajta.

Óceán világa szenzoros játék

Óceán témájú szenzoros játék. Kék színű folyadékkal és csillámos glitterekkel, valamint óceánban élő kis műanyag állatokkal töltött játék. Tartós, erős műanyagból készült, mégis könnyedén hajlítható, különböző textúrákat tartalmaz: folyadék, glitter, műanyag állatok. Nyomkodással, ujjal vezetéssel, hajlítgatással segít fejleszteni a vizuális és taktilis szenzoros érzékelést, a szem-kéz koordinációt, a figyelmet, valamint lehetőséget ad az óceánban élő állatok azonosítására, tanulására, történetek mesélésére és eljátszására.

Folyékony szenzoros jégkocka

Szín a színben! Vidám, nyomkodós, átlátszó, színes folyadékkal töltött kis kockák, melyek különböző színűek. Nyomkodásra a színek keverednek a megnyomott kockán belül is, valamint az egymással szemben lévő kockákkal is. Használható a korai oktatásban, fejlesztésben. Fejleszti a finommotorikát, a taktilis érzékelést, a színek tanulását, megfigyelését, keverését.

Folyadékkal és vizigyönggyel töltött formák (6db/szett)

Vizuális és tapintásos szenzoros érzékelést fejlesztő eszköz. Lágy, de tartós PVC-ből készült, színes folyadékkal és vizigyönggyel töltött, nagy méretű geometriai formák. Puha, nagyon stabil, átlátszó műanyagból készültek, összenyomhatók, hajlíthatók és préselhetők. Ennek hatására a színes folyadék és a nagy vízgyöngyök belül mozognak, a mozgások csodálatosan megfigyelhető, tapintással érzékelhető.

Folyadékkal töltött formák, Tangram - (7db/szett)

Vizuális és tapintásos szenzoros érzékelést fejlesztő eszköz csomag. Lágy, de tartós PVC-ből készült, színes folyadékkal töltött geometriai formák. Puha, nagyon stabil, átlátszó műanyagból készültek, összenyomhatók, hajlíthatók és préselhetők. Ennek hatására a színes folyadék belül mozog, a mozgások csodálatosan megfigyelhetők. Többféle méretű, különböző geometriai formák, különböző színekben: piros, kék, lila, sárga, zöld, rózsaszín.

Fűzhető átlátszó folyékony formák készlet (32 db/szett)

Puha PVC-ből készült 8 féle különböző alakzat közepükön egy kis lyukkal. Minden alakzatból 4 darab van, így összesen 32 darabos a készlet. A formák színei: piros, sárga, narancssárga, kék, világoszöld, sötétzöld, lila, pink színűek. Használható fűzéshez, kreatív alkotások készítéséhez. Átmérőjük: 4-6 cm. Jól használható a színek és formák felismeréséhez, tanulásához, számoláshoz, osztályozáshoz/válogatáshoz, taktilis érzékeléshez, tökéletes finommotoros eszköz.

Texturált Memória Fa Játék

Memoriát és érzékszervi stimulációt fejlesztő fa játék.