Szenzoros Rágókák

Szenzoros Rágókák

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a rágókáinkhoz, ceruzavégekhez, nyakláncokhoz és karkötőkhöz.

A webshopban szereplő ARK rágókák szinte mindegyike 3 színkóddal rendelkezik. Általában azt javasoljuk, hogy a legpuhábbal kezdjenek, hacsak az egyén nem rágja át a dolgokat (lyukakat rág az ingekbe, ceruzákat rág, stb.), Ebben az esetben a középső XT szintre való lépés valószínűleg jobb megoldás lenne. A legkeményebb XXT szint - általában nem az XXT-vel érdemes kezdeni (hacsak a használója már nem rágta át az XT szintet vagy más nagyon kemény tárgyakat, például a legókat, kemény műanyag játékokat stb.).

Alap 

Ez a leglágyabb szint. Könnyen rágható - tényleg "belesüllyesztheti a fogait". Enyhe rágóknak ajánljuk, akik általában nem rágják át a dolgokat. Ha nem biztos abban, hogy melyik szintet vásárolja meg, kezdje ennél.

Közepes - XT

Ez a középső szint. Szilárdabb, de mégis rágható és jó az ellenálló képessége. Jó középút lehetőség. Mérsékelt rágóknak ajánljuk, akik néha átrágják a dolgokat.

Legkeményebb - XXT

Ez a legkeményebb szint. Nagyon tartós, nagy ellenállással. Ajánlott lelkes rágóknak, akik gyakran rágnak kemény dolgokat. Bár egyetlen rágóeszköz sem semmisíthető meg, a nagyon erősen rágóknál ez a leghosszabb ideig tartó szint.

https://www.aaksni.hu/szenzoros-rago-termekek-k56019

További hírek