D4-TT-MPK 2-3 nap

TimeTimer mágneses piktogram készlet, napi rutinhoz

Rajzos, mágneses piktogramok a napi rutin és az idő fogalmának összekötéséhez, megtanulásához.  Tökéletes vizuális eszköz az időfelismeréshez és az időgazdálkodáshoz, valamint az otthoni rutinhoz. A készlet egy egyszerűen használható…
16 990 Ft
(13 378 Ft + 27% ÁFA) [43.86EUR] / db
Hűségpont: 169 pont

Rajzos, mágneses piktogramok a napi rutin és az idő fogalmának összekötéséhez, megtanulásához. 

Tökéletes vizuális eszköz az időfelismeréshez és az időgazdálkodáshoz, valamint az otthoni rutinhoz.

A készlet egy egyszerűen használható szett, ami támogatja azokat a gyerekeket, akiknek vizuális útmutatásra van szükségük a napi feladatok végrehajtásában.

A leghatékonyabb, ha a TimeTimer órával együtt használják.

A piktogramok segítenek abban, hogy fejlődjön az önállóság és az idő érzékelése mindenféle tevékenység elvégzése közben, mint például öltözködés, személyes higiéniai teendők, játék, iskola, stb. 

Ideális minden gyermek számára, tökéletes az idő tanítására, segít a házi feladatokban és a leckékben, a napi házimunkákban, rutinokban, átmenetekben stb.

A szett mágneses, tartós és használatra kész. Nem kell hozzá nyomtatás, vágás, ragasztószer, tépőzár vagy ragasztószalag.  Az ábrák egyszerűek és könnyű megérteni őket, emiatt bármelyik gyerek azonosítani tudja őket.

A készlet tartalma:

  • 70 db mágneses piktogram : 35 db napi cselekvést, tevékenységet és helyzetet ábrázoló mágneses piktogram szöveg nélkül (alszik, eszik, házi feladat készítés, fogmosás, társasjáték, rajzolás, játszani, otthon, olvasás, stb.) és 35 db mágneses TimeTimer piktogramamelyek több, előre meghatározott időintervallumot képviselnek (5 perc, 10 perc, 15 perc, 60 perc, stb.)
  • 1 db kétoldalas, mágneses ajtó fogas
  • 1 db törölhető filctoll
  • 1 db praktikus tépőzáras műanyag táska

Piktogram mérete: 4 x 4 cm, lekerekített sarkokkal.

5 év + ajánlott

Figyelem: A Time Timer® időzító óra nem tartozék!

Szállítás

Átutalás, Sameday futárszolgálat


Szállítás Sameday futárszolgálattal, a szokásosnál hosszabb, 2-4 napos szállítási idővel, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 2 200 Ft
GLS Csomagpont

GLS Csomagautomata, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. Az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető a kiválasztott csomagautómatánál. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 700 Ft

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás: 0–10 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 0-10 kg csomagnál 1990 Ft alapdíj+1510,-Ft plusz költség; A plusz költséget a rendelés visszaigazolásával adjuk hozzá a rendeléshez.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás: 10–30 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 10-30 kg csomagnál 2990 Ft alapdíj+3500,-Ft plusz költség; A plusz költséget a rendelés visszaigazolásával adjuk hozzá a rendeléshez.

Szállítási díj: 2 990 Ft + 3 500 Ft Plusz költség

MPL csomagautomata


Szállítás MPL csomagautomatába, átutalás után, Magyarország területén belül. Az alapszolgáltatási díj mellett plusz költséget számolunk fel, így a szolgáltatás pontos díja: 990 Ft alapdíj+2000 Ft plusz költség.

Szállítási díj: 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek