TTM-RT 2-3 hét 12 hó

TimeTimer MOD®

A legújabb modell a Time Timer MOD®! Time Timer MOD® stílusa és a tartóssága a Timer PLUS-hoz hasonló: a MOD-ban is a piros óra lemezt, egy átlátszó lemez védi, a ragacsos vagy "kíváncsi" ujjaktól. Használható bárhol: iskolában, otthon, az íróasztaltól akár…
12 696 Ft
(9 997 Ft + 27% ÁFA) [35.56EUR] / db
Hűségpont: 126 pont

A legújabb modell a Time Timer MOD®!

Time Timer MOD® stílusa és a tartóssága a Timer PLUS-hoz hasonló: a MOD-ban is a piros óra lemezt, egy átlátszó lemez védi, a ragacsos vagy "kíváncsi" ujjaktól.

Használható bárhol: iskolában, otthon, az íróasztaltól akár a konyhapultig, alkalmas utazásra, munkahelyre is egyaránt.

A MOD újdonsága, hogy tartalmaz egy levehető, latex mentes szilikon borítót, amely extra védelmet biztosít a mindennapi használatból eredő ütések és esések sérülései ellen.

A TimeTimer MOD® faszén fekete színű szilikon borítóval van ellátva, de különböző vidám szilikon borítókkal meg is változtathatja: Berry, Sky Blue vagy Lime Green! (A színes borítók itt rendelhetők:
http://www.aaksni.hu/time-timer-mod-covers-t372848)

A TimeTimer MOD funkciói:

ki / be kapcsoló figyelmeztető hangjelzés

tükrözésmentes lencse, ami védi a vörös korongot

cserélhető szilikon borító - nem tarozék, külön vásárolható!

Méret: 9 cm ×9 cm (beleértve a borítót).

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2021-09-22

Minőségi termék, nagyon hasznos segédeszköz a tanuláshoz.


2021-08-31

Nagyon jól bevált, könnyen kezelhető, szuper, hogy a hangot ki lehet kapcsolni. Nekünk sokat segít a tevékenységek és az idő tagolásában.


2018-09-28

Jó minőség, olyan mint a leírásban/képen.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek