TimeTimer WASH - vizuális kézmosás időzítő óra

TimeTimer WASH - vizuális kézmosás időzítő óra

Már kapható! Egyszerű, praktikus és érintés nélkül használható vizuális kézmosás-időzítő óra. A Time Timer® WASH minden korosztály számára elérhetővé teszi a WHO kézmosási követelményeinek teljesítését. Az óra működése bármilyen kognitív képességgel könnyen érthető, és az érintés nélküli művelet könnyű használatot biztosít mindenki számára. A zene és a hangjelzés kikapcsolható a hangérzékeny egyének számára, vagy bekapcsolható azok számára, akiknek szüksége van a hallható figyelmeztetésekre.

Egyszerű, praktikus és érintés nélkül használható vizuális kézmosás-időzítő óra.

A Time Timer® WASH minden korosztály számára elérhetővé teszi a WHO kézmosási követelményeinek teljesítését. Az óra működée bármilyen kognitív képességgel könnyen érthető, és az érintés nélküli művelet könnyű használatot biztosít mindenki számára. A zene és a hangjelzés kikapcsolható a hangérzékeny egyének számára, vagy bekapcsolható azok számára, akiknek szüksége van a hallható figyelmeztetésekre.

Tulajdonságai:

  • A kézmosást 3 egyszerű lépésre bontja: Szappanozás, Kézmosás, Öblítés
  • Érintés nélküli működés
  • A tapadókorong alul vagy hátul tapadhat, lehetővé téve a megjelenítését a pulton, a tükrön vagy a falon. Az időzítő állhat az asztalon is, ilyenkor nem kell használni hozzá a tapadókorongot
  • A zene és / vagy hangjelzés minden szakaszban lejátszható, vagy tetszés szerint csendesen is működtethető
  • Vízálló
  • Elemmel működtethető (3 db AA 1,5 V-os elem - nem tartozék)

Ez a vízálló időzítő betartja a WHO irányelveit!

További hírek