2-3 nap 12 hó

TimeTimer Watch PLUS - Small

Az ÚJ Timer Watch PLUS Small modellek a személyes időgazdálkodás eszközei. Rózsaszín, kék, zöld, faszén színben kapható. Három üzemmódja van: Óra, ébresztőóra és stopper. Ideális gyermekek és fiataloknak akiknek a csukló mérete 12-17,7 cm között van. Az óra használható:…
30 990 Ft
(24 402 Ft + 27% ÁFA) [88.19EUR] / db
Hűségpont: 309 pont

Az ÚJ Timer Watch PLUS Small modellek a személyes időgazdálkodás eszközei. Rózsaszín, kék, zöld, faszén színben kapható.
Három üzemmódja van: Óra, ébresztőóra és stopper. Ideális gyermekek és fiataloknak akiknek a csukló mérete 12-17,7 cm között van. Az óra használható: ébresztés, időpontra figyelmeztetés, az időzítő üzemmód kiválóan alkalmas iskolai, irodai projektek kezelésére. Használható még gyógyszerek bevételére való figyelmeztetés vagy akár az edzőteremben való időzítésre.
Nézze meg, hogyan működik!

&feature=relmfu
Az intuitív kialakításnak köszönhetően a Watch PLUS könnyen kezelhető:
Két üzemmód (Original és Egyéni)
Időzítések ismétlése
Rezgő és hang riasztások
12 vagy 24 órás beállítás
Ébresztő funkció
Puha szilikon óra és csuklópánt, ami illeszkedik a csuklóra.

TimeTimer Watch Plus beállításáról videó:

https://support.timetimer.com/hc/en-us/articles/115000745374-How-to-set-the-time-

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek