1-2 hét 12 hó

YOLI játékkészlet

Újdonság!
A játékokat az óvodai és kisgyermekkori tanárokkal együttműködve tervezték, játékos tanulási útként. Az összes játék célja, hogy inspirálja és motiválja a gyerekeket a különböző lehetőségek kipróbálására és a fantázia használatára. A különböző játékok…
32 990 Ft
(25 976 Ft + 27% ÁFA) [80.85EUR] / db
Hűségpont: 329 pont
A játékokat az óvodai és kisgyermekkori tanárokkal együttműködve tervezték, játékos tanulási útként. Az összes játék célja, hogy inspirálja és motiválja a gyerekeket a különböző lehetőségek kipróbálására és a fantázia használatára. A különböző játékok hat tanulási témát is lefednek.
Minden játékkészlet 30 kártyából áll, amelyeket egy adott kategóriában, meghatározott sorrendben vagy más módon lehet elhelyezni egy konzolon.
 
Tekintse meg a termék magyar nyelvű weboldalát, mégtöbb információért: a megnyíló weboldalon kattinson a zászlóra a nyelvváltáshoz
 
Interaktív és közösségi
 
 
A YOLI interaktív élményt nyújt, rezgéssel és hangokkal, hogy felkeltse a gyerekek érdeklődését. A játéknak van egy nagyszerű szociális dimenziója is, ahol a gyerekek az asztal körül ülnek és a klasszikus társasjátékokhoz hasonlóan a táblára rakják a darabokat.
Amikor a gyerekek a kártyákat a konzolra helyezik, a konzol hangokkal, rezgéssel vagy akár a ledobott kártyákkal reagál. 
A mágnesesen elfogadott vagy elutasított kártyák játékonként változnak.
 
A játékkészlet lehetőségeinek kihasználásához szükséges legalább egy játékkonzol.
 
 
Tisztítás: minden szokásos háztartási tisztítószerrel vagy etanollal.
 
Játékkészlet leírások
 
Évszakok Mi, hol terem
Az évszakok Mi, hol terem? Párosítsd Hol élnek az állatok?
Ismerje meg az évszaknak vagy időjárásnak megfelelő ruházatot és tevékenységeket. Ismerje meg, hol teremnek a kertben és a minket körülvevő természetben az általunk fogyasztott gyümölcsök és zöldségek. Ebben a játékban a csoportosítást gyakorolhatod, miközben a részekről és az egészekről is tanulsz. Ebben a játékban felfedezheted a minket körülvevő állatokat a vadonban és megtudhatod, melyik hol él.
       
 Hol van az egér?  Párosítsd+ (1. rész)  Párosítsd+ (2. rész)  Játék a számokkal
 Ebben a játékban megismerheted a helyhatározókat.  Ebben a játékban a logikát és az összefüggéseket fogod gyakorolni. Megjegyzés. A 2. résszel együtt kell játszani.  Ebben a játékban a logikát és az összefüggéseket fogod gyakorolni. Megjegyzés. Az 1. résszel együtt kell játszani.  Tanuld meg a számokat 1-től 5-ig, a számok különböző megjelenítési módjaival.
       
 Színvadászat  Állítsd fel a sorrendet  Alakzatok  Arcok és érzések
 Ebben a játékban a színfelismerést fogod gyakorolni.  Ebben a játékban sorrend felállításán dolgozol és gyakorolhatod az események sorrendjének időrendi megértését.  Ebben a játékban különböző geometriai formákat ismerhetsz meg.  Ebben a játékban megtanulod felismerni az érzéseket és szavakba önteni azokat.
       
Fejtől-farokig Mozdulatok    
Ebben a játékban tizenegy különböző állatot ismerhetsz meg fejtől-farokig! Ebben a játékban mozgás közben ismerheted meg a testrészeket és a különböző mozdulatokat.    
 
 
 
Játékkészletek (választható): Találj egy állatot, Hol van az egér?, Találd meg a megfelelő sorrendet, The Big Words, Szórakozás rímekkel, Mi illik össze?, First Spelling, Az ábécé, Hogy vagy?, Az állatkert felfedezése, Párosítsd, Színvadászat, Ünnepeink, Párosítsd + 1, Párosítsd + 2, Szórakozás számokkal, Keresd meg a sorrendet, Keresd meg az alakzatokat

Szállítás

Barion

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 600 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. Az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 450 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek