2-3 hét 12 hó

Keysonic Ultra Compact Keyboard

Az Ultra Compact billentyűzet ideális azoknak a felhasználóknak, akik nehezen tudják elérni a hétköznapi billentyűzet összes gombját. Standard billentyűzetkiosztással rendelkezik, de kis távolságra lévő és könnyen nyomható gombokkal. Ez a billentyűzet olyan keskeny,…
36 990 Ft
(29 126 Ft + 27% ÁFA) [103.61EUR] / db
Hűségpont: 369 pont

Az Ultra Compact billentyűzet ideális azoknak a felhasználóknak, akik nehezen tudják elérni a hétköznapi billentyűzet összes gombját.

Standard billentyűzetkiosztással rendelkezik, de kis távolságra lévő és könnyen nyomható gombokkal.

Ez a billentyűzet olyan keskeny, mint egy A4-es papírlap! USB csatlakozó és lejátszás - nincs szükség szoftverre. Méretek: 218mm x 103mm x 15mm.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek