2-3 hét 12 hó

MALTRON EXPANDED KEYBOARD

Az erős acél konstrukció bírja az intenzív használatot, és a nylon bevonata egy könnyen tisztítható felület biztosít. Eredeti célja, hogy segítse azokat akik központi idegrendszeri zavarral (CP) küzdenek. A tovább fejlesztett változat azonban mozgássérültek és látássérültek…
334 990 Ft
(263 772 Ft + 27% ÁFA) [938.29EUR] / db
Hűségpont: 3349 pont
Az erős acél konstrukció bírja az intenzív használatot, és a nylon bevonata egy könnyen tisztítható felület biztosít. Eredeti célja, hogy segítse azokat akik központi idegrendszeri zavarral (CP) küzdenek.
A tovább fejlesztett változat azonban mozgássérültek és látássérültek számára is kiváló.
A beépített billentyűzet védő megakadályozza a véletlenszerű billentyű nyomást és védi a gombokat az erős becsapódástól. Fehér alapon fekete alfanumerikus és kurzor gombok, rózsaszín alapon fekete funkciógombok és sárga alapon fekete vezérlő gombok (ha szükséges alternatív lehetőségek is) állnak rendelkezésre. USB csatlakozóval van ellátva a számítógéphez való csatlakozáshoz.
A billentyűzethez választható opció az audio-vizuális visszajelzési rendszer. Ez lehetővé teszi a Maltron Expanded billentyűzet "sípol", és villog, amikor a gombot helyesen nyomták meg. Ez a funkció különösen hasznos lehet azoknak, akiknek kell, a megerősítés, hogy a gomb megnyomása helyes.
Mérete: 63cm x 25cm

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek