Megjelent az új Boardmaker 7!

Megjelent az új Boardmaker 7!

Megjelent az új Boardmaker 7-es verzió! Tanítson hatékonyabban a világ vezető szimbólumalapú gyógypedagógiai megoldásával. Támogassa a tanulást és a kommunikációt az osztályteremben, a terápiás teremben vagy otthon a testreszabható anyagok sokaságával, beleértve a hozzáférést több mint 45 000 képkommunikációs szimbólumhoz.

Hatékony

Takarítson meg időt kész anyagokkal és tantervekkel bármilyen korosztályú és képességű diák számára. Élvezze az intuitív kezelőfelületet, amely lehetővé teszi az interaktív anyagok vagy sablonok egyszerű szerkesztését.

Testreszabható

Kösse le könnyebben a hallgatókat olyan tevékenységekkel, amelyek igényeik szerint testre szabhatók. Válasszon a képkommunikációs szimbólumok változatos választékából - amelyet bármilyen tanuló számára terveztek - a világ legnagyobb szimbólumkönyvtárában.

Megosztható

Kapcsolatba léphet a Boardmaker Közösség több, mint 500 000 tagjával, beleértve az oktatókat, a szülőket és a beszédnyelv-patológusokat. Több mint 90 000 ingyenes, előre elkészített anyaghoz férhet hozzá, amit megoszthat, felhasználhat és tárolhat.

Összeegyeztethető

Élvezze a Boardmaker elérésének rugalmasságát Windows, Mac és Chromebook laptopokon és asztali számítógépeken. Importálja és szerkessze kedvenc anyagát a Boardmaker szoftver régebbi verzióiból.

Két különböző eszközre lehet aktiválni, de egy időben mindig csak egy eszközön lehet használni a terméket. Jó lehet például arra, hogy otthon és az iskolában használja a gyermek, vagy utazó pedagógus használja a munkahelyén vagy esetleg az ügyfélnél.

A 2020-ban vásárolt Boardmaker 6 termékek után ingyenes frissítés érhető el Boardmaker 7-re.

https://www.aaksni.hu/boardmaker-7-egy-felhasznalo-t781423

 

További hírek