Rendelésre 2-3 hét

PECS Időzített Időbeosztás

Újdonság!
Ezeket a fantasztikus digitális könyvjelzőket a tanulók időbeosztásához találtuk ki. A tevékenységek ütemezése azért hasznos, mert mutatja a jellemző tevékenységeket és a tevékenységek sorrendjét, hogy egy adott leckén belül befejeződjön. Például egy tanuló célja lehet,…
5 505 Ft
(4 335 Ft + 27% ÁFA) [15.80EUR] / db
Hűségpont: 55 pont

Ezeket a fantasztikus digitális könyvjelzőket a tanulók időbeosztásához találtuk ki. A tevékenységek ütemezése azért hasznos, mert mutatja a jellemző tevékenységeket és a tevékenységek sorrendjét, hogy egy adott leckén belül befejeződjön. Például egy tanuló célja lehet, hogy takarítson a konyhában, feladatlap kitöltése az órán, vagy gyakorlatok elvégzése a testnevelés órán egy meghatározott időtartamon belül. Az időzítő elősegíti az önálló teljesítését a feladatoknak a tanár által megadott időn belül. A tanár megerősíti a feladatok teljesítését a meghatározott időn belül és fokozatosan csökkenti az engedélyezett időt, amíg a tanuló eléri a végső célját. Hozzáadtunk egy tépőzár csíkot, így hozzá tudod adni a saját képeid. A tartós műanyag csíkok tetején van a digitális óra, hozzá van egy cserélhető óra elem. Válaszd a visszaszámláló időzítőt egy jelzéssel, ami jelzi a tanulóknak, ha lejárt az idejük vagy beállíthatod az időzítőt, hogy tárolja több tevékenység idejét.

Méretek: 4.44cm × 19.7cm.

A képek külön megvásárolhatóak. A színek eltérhetnek.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek