Personal Talker

A Personal Talker nagyszerű bevezetés az AAK-hoz. Rögzítsen egy üzenetet, majd nyomja meg a nagy PLAY gombot az üzenet lejátszásához. Képszimbólum vagy írásos információ illeszthető az oldalsó keretbe.A zsebméretű Personal Talker 10 másodperces felvételi idővel…
8 377 Ft
(6 596 Ft + 27% ÁFA) [22.86EUR] / db
Hűségpont: 83 pont

A Personal Talker nagyszerű bevezetés az AAK-hoz. Rögzítsen egy üzenetet, majd nyomja meg a nagy PLAY gombot az üzenet lejátszásához. Képszimbólum vagy írásos információ illeszthető az oldalsó keretbe.

A zsebméretű Personal Talker 10 másodperces felvételi idővel rendelkezik, ami elegendő idő több mondatra. A toll hegyére van szükség a rögzítéshez, kiküszöbölve a véletlen törlést / a rögzítés végét. Ha a PLAY gomb megnyomása túl nehéz, kezdje el az egykapcsolós hozzáférés tanítását. Helyezzen egy képszimbólumot az elülső borítóra, majd egyszerűen nyomja meg a fedelet az üzenet aktiválásához.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek