Készlethiány 2-3 nap

Színes Jeges Csillagfény

Feltűnő színes fény halad át az optikai szálakon, és apró csillagok galaxisát jeleníti meg. Az alja színes kristályszerű darabokat tartalmaz, amelyek kiegészítik a fenti száloptikai hatást.  Többféle világítási módja van: egy színben világít, két színben világít,…
3 175 Ft
(2 500 Ft + 27% ÁFA) [8.89EUR] / db
Hűségpont: 31 pont
Készlethiány!

Feltűnő színes fény halad át az optikai szálakon, és apró csillagok galaxisát jeleníti meg. Az alja színes kristályszerű darabokat tartalmaz, amelyek kiegészítik a fenti száloptikai hatást. 

Többféle világítási módja van: egy színben világít, két színben világít, három színben világít és vegyesen világít.

3 db AAA elemmel használható (nem tartozék).

Méret: 8 × 8 × 3 cm

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek