1-2 hét 12 hó

YOLI játékkonzol az Ön által választott játékkészlettel

Újdonság!
Játékkonzol az Ön által választott 4 készlet egyikével: Találj egy állatot, Hol van az egér?, Találd…
105 990 Ft
(83 457 Ft + 27% ÁFA) [259.75EUR] / db
Hűségpont: 1059 pont
Játékkonzol az Ön által választott 4 készlet egyikével: Találj egy állatot, Hol van az egér?, Találd meg a megfelelő sorrendet, Szórakozás rímekkel
Konzol: minden YOLI játékkészlettel kombinálható, 5 mágneses játéktérrel, belső akkumulátorral, USB kábellel
Yoli készlet: 30 db mágneslap
 
Könnyú elkezdeni
a YOLI képernyő nélküli „okos” játékát. Nincs szükség további eszközökre, WiFi-re vagy bármilyen bonyolult beállításra. Egyszerűen nyomja meg a gombot a YOLI tábla bekapcsolásához és máris játszhat.
 
A YOLI játékkonzol interaktív játékélményt kínál, amely vibrációs mozdulatokkal és hangokkal serkenti a gyerekek érdeklődését. 
Segíti a csoportos játékot, az együtt játszás örömét adja, amikor a gyerekek az asztal körül összegyűlve együtt lerakják a kártyákat és kíváncsian várják a játékkonzol reakcióját.
A YOLI játékkonzol egy gombbal bekapcsolható és minden játékhoz játéktáblaként szolgál. Minden játékkészlet 30 kártyából áll, amelyeket egy adott kategóriában, meghatározott sorrendben vagy más módon lehet elhelyezni a konzolon.
Amikor a gyerekek a kártyákat a konzolra helyezik, a konzol hangokkal, rezgéssel vagy akár a ledobott kártyákkal reagál. A mágnesesen elfogadott vagy elutasított kártyák játékonként változnak. A játékkonzol csak 1db Ön által választott játékkészletet tartalmaz. További játékkészletek elérhetőek itt.
 
Tisztítás: minden szokásos háztartási tisztítószerrel vagy etanollal.
 
 
Tekintse meg a termék magyar nyelvű weboldalát, mégtöbb információért: a megnyíló weboldalon kattinson a zászlóra a nyelvváltáshoz
 
 
Választható játékkészletek (választható): Találj egy állatot, Hol van az egér?, Találd meg a megfelelő sorrendet, Szórakozás rímekkel

Szállítás

Barion

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 600 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. Az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 450 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek