1310000189 2-3 hét 12 hó

ÚJ BIG Step-by-Step with Levels - Multi-Color

A Step-by-Step with Levels ugyanazt az elvet követi, mint a többi Step-by-Step kommunikátor: A kapcsoló vissza játssza a korábban felvett üzeneteket és a hangokat. Üzeneteket bármikor változtathatjuk, hogy illeszkedjenek az új helyzethez. Lehetőség van felvenni és lejátszani…
107 990 Ft
(85 032 Ft + 27% ÁFA) [292.95EUR] / db
Hűségpont: 1079 pont

A Step-by-Step with Levels ugyanazt az elvet követi, mint a többi Step-by-Step kommunikátor:
A kapcsoló vissza játssza a korábban felvett üzeneteket és a hangokat. Üzeneteket bármikor változtathatjuk, hogy illeszkedjenek az új helyzethez. Lehetőség van felvenni és lejátszani egy sor üzenetet. Ezek lehetnek versek, dalok vagy egy recept lépései, esetleg rövid társalgást ösztönző szociális szkriptek.

A már nem gyártott BIG Step-by-Step choice with Levels - Multi-Color és a BIG Step-by-Step Communicator - Multi-Color helyettesítő terméke.Az üzeneteket 3 szinten képes felvenni és lejátszani. Nincs korlátozva az üzenetek száma, egy szinten belül 240 másodperc a felvételi idő. Csakúgy, mint a többi Step-by-Step modell, adaptált játék vagy eszköz csatlakoztatható hozzá az azonnali pozitív megerősítéshez.

Jellemzők:
- Tartós ütésálló ABS műanyagból készült
- Könnyen kezelhető hangerőszabályzó
- Külső kapcsolót is be lehet dugni, ha szükséges
- Négy cserélhető kapcsoló fedő: piros, sárga, zöld és kék
- Tartalmaz egy Snap Switch Cap nevű átlátszó kapcsoló fedőt, ami alá képeket lehet tenni
- Nagyon jó hangminőség
- 70% több felvételi idő
- 25% hosszabb akkumulátor-élettartam

Műszaki adatok:
Switch átmérő: 64 mm (45 ° látószög)
Súly: 241 g
Aktiválása erő: 113 g
Felvételi idő: 240 másodperc
Táp: 9V-os elem

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek