LSBSwL-MC-RN 2-3 hét 12 hó

ÚJ LITTLE Step-by-Step szintekkel - színes

Lépésről-lépésre! Alapszintű AAK eszköz, melynek segítségével rögzíteni, majd lépésenként lejátszani is tudunk egy sor általunk felvett üzenetet. Ideális a kommunikáció tanításának-tanulásának kezdeti szakaszához. Az ÚJ LITTLE Step-by-Step…
107 990 Ft
(85 032 Ft + 27% ÁFA) [292.95EUR] / db
Hűségpont: 1079 pont

Lépésről-lépésre! Alapszintű AAK eszköz, melynek segítségével rögzíteni, majd lépésenként lejátszani is tudunk egy sor általunk felvett üzenetet. Ideális a kommunikáció tanításának-tanulásának kezdeti szakaszához.

Az ÚJ LITTLE Step-by-Step eszköz tartalmazza az összes funkciót, melyeket az eredeti eszköztartalmazott, és most olyan fejlesztéseket tartalmaz, amely még jobban megkönnyíti a mindennapos használatát. Izgalmas lehetőséget kínál az egyszerű technika és a gyors kommunikáció területén. Azonos elven alapul mint a LITTLEmack: ha aktiválják, egy korábban felvett üzenetet vagy hangot játszik le. 4 perces rögzítési időt, három felvételi szintet tartalmaz. LITTLE Step-by-Step segítségével felvehet szekvenciákat, napi tevékenységeket vagy akár verset, történetet, számokat, majd kiválaszthatja és lejátszhatja a korábban már felvett üzeneteket. Az üzenetet lehet bármikor szerkeszteni annak érdekében, hogy illeszkedjen az új helyzethez.  

Az eszköz kapcsolóként is működik, játékhoz vagy eszközhöz csatlakoztatva azonnali pozitív megerősítést ad.

Tulajdonságok:
- Újratervezett akkumlátortartó, ami könnyen kinyitható elemcserénél, mégis biztonságos eszközhasználat közben
- Tartalmaz egy levehető átlátszó védősapkát (így akár egy képet is berakhatunk alá)
- Jelentősen javult hangminőség
- 25%-kal hosszabb akkumulátor-élettartam
- Tartós ütésálló ABS műanyagból készült
- Könnyű hozzáférés hangerőszabályzóhoz
- Külső kapcsolóval is lehet működtetni, ha szükséges
- Tartalmaz négy cserélhető kapcsoló fedelet különböző színekben: piros, sárga, zöld és kék.
- Tartalmaz egy átlátszó fedelet

Műszaki adatok:
Kapcsoló átmérő: 64 mm (45 °-os szögben)
Aktiválása erő: 57-85 g
Felvételi idő: 120 másodperc (4 perc)
Táp: 9V-os elem (nem tartozék)

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek